Selecteer een pagina

Diensten

Grafische ontwerpen

Bij MDG Promotions bvba maken we gebruik van professionele software-pakketten. Zo kunnen we heel mooie en hoogstaande ontwerpen creëren voor diverse doeleinden.

Ontwerp van web promotiemateriaal

Vandaag de dag zijn mooi ontworpen banners, buttons en teasers niet meer weg te denken. Wij leveren deze aan in alle mogelijke formaten. 

Maak uw eigen website met WordPress

Wie met ons in zee gaat, kan direct van start gaan. Wij zetten alles voor u op: we registreren de gewenste domeinnaam en koppelen die aan de webhosting, we creëren de gewenste e-mailadressen en zetten een WordPress-account op, zodat u volledig klaar bent om met uw eigen website van start te gaan. We nemen de ganse set-up voor onze rekening. U betaalt enkel voor de webhosting, de domeinnaam en de bijkomende diensten.

Gebruiksgemak
WordPress is een krachtig platform. Ondanks het feit dat het over heel veel functionaliteit beschikt, is het toch heel eenvoudig te beheren. Wijzigingen aan je website doorvoeren neemt met WordPress slechts enkele minuten in beslag.

Designthema’s
WordPress stelt u in staat om voor je website een unieke look & feel te creëren. Het platform bevat honderden prachtige thema’s waarmee u op uiterst eenvoudige wijze aan de slag kan.

Voor mobiele apparaten
Dankzij de responsieve en mobiele thema’s oogt je website perfect op elk apparaat. Met mobiele apps voor iOS en Android kan u uw website razendsnel updaten. Ook als u onderweg bent.

Creatie van op maat gemaakte websites

Een mooie website is hét uithangbord voor je bedrijf of organisatie. Dat weten we bij MDG Promotions bvba maar al te goed. Samen met de klant werken wij als websitebouwer uw webstek op maat uit. 

Restyling van een bestaande website

In de virtuele wereld gaat alles heel vlug. Voor u het beseft, is uw website gedateerd. Wij geven uw bestaande webstek een compleet nieuwe look, met behoud van de content van uw huidige website.

Ontwerp van een Corporate Identity

Een strakke huisstijl en een in het oog springend logo zijn heel belangrijk. Ze verhogen de herkenning van uw diensten en/of producten. Op zoek naar maximale visibiliteit voor uw website? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Virtuele servers

SERVER-COLOCATE.COM is gespecialiseerd in servers op maat en biedt zijn klanten verschillende serverformules aan. Dat uw bedrijf een server nodig heeft, staat als een paal boven water. Maar wil u die zelf aanschaffen en zelf instaan voor onderhoud en updates? Of huurt u liever? Of vindt u zich beter in een combinatie waarbij u aankoopt, maar het beheer aan ons overlaat?

Wij werken steeds op maat en passen ons aan aan uw businessmodel. Zo kan u de kost van uw IT-infrastructuur op de gunstigste manier in uw boekhouding verwerken.

Dankzij onze professionele aanpak beschikt u dagelijks over een degelijke IT-infrastructuur en hoeft u zich geen zorgen te maken over ‘ongelukjes’ met data, die grote gevolgen kunnen hebben voor uw portemonnee.

Wilt u graag enkele projecten van ons bekijken?
Stuur ons dan een mailtje en we bezorgen u enkele voorbeelden van ons werk.

MDG promotions bvba

Acacialaan 16
2390 Westmalle

Tel.: +32 475 32 30 26
BTW 0456 494 965

 

Openingsuren:

Ma - Vr : 09:00u tot 20:00u
Za - Zo : gesloten

24/7 voor bestaande klanten