LT   RT
 
 
LB spacer RB
LT   RT
 

Grafische ontwerpen
Wij werken met programma's zoals Adobe Photoshop, Macromedia Fireworks, Freehand en Illustrator. Deze professionele softwarepakketten stellen ons in staat om zeer mooie en hoogstaande ontwerpen te creëren voor alle doeleinden.

 
LB spacer RB
LT   RT
 

Ontwerp van logo's
Het ontwerp van een logo start reeds van een basisprijs van 250€. Wij ontwerpen voor u volledig volgens uw richtlijnen en zetten dit om in een digitaal bestand van zeer hoge resolutie dat u kan aanwenden voor al uw toepassingen.

Ontwerp van Websites
Het ontwerp ( enkel beeld ) van een website, bestaande uit 5 pagina's, start reeds vanaf 750€ ( rechten op foto's niet inbegrepen). Wij leveren de ongesneden bronbestanden (.png, .swf, ...) met de verschillende frames aan op CD. Deze kan u door uw eigen webmaster laten omzetten naar een website. Natuurlijk gaan wij ook verder en kunnen wij dit ook voor u doen.

Restyling van een bestaande website
Indien u wenst kunnen wij ook uw reeds bestaande website een totaal nieuwe look geven en deze opnieuw invullen met de content van uw huidige site.

Ontwerp van drukwerk / promotiemateriaal
Full Color Business Cards, briefpapier, bedrukte enveloppen, invitaties, spandoeken, flyers, posters, stikkers enz... Wij zijn er voor u om de geschikte vormgeving te verzorgen. Voor prijzen en afmetingen klik hier

Ontwerp van web promotiemateriaal
Banners, buttons, korte presentaties, teasers: deze zijn allemaal aanleverbaar in alle maten en in .jpg(beeld), .swf (flash), .gif (animated)

Ontwerp van een Corporate Identity
Een rechtlijnige en conforme visibiliteit van uw bedrijf is zeer belangrijk. Het verhoogt de herkenning van uw diensten en/of product. Laat ons daarom uw visibiliteit op een lijn zetten.

 
LB spacer RB
Promo grafisch websites drukwerk drukwerk drukwerk
trust
footer


Privacy Policy & Disclaimer

Powered by Easybytes.com & © Design (re) by mdgpromotions.com (Maximum Design Graphics)
© website-ontwerpers.com   © Design websiteontwerpers.com by mdgpromotions.com (Maximum Design Graphics)

Easybytes Hosting Macromedia Comstock Foto's Partners